2016. jan 20.

Bemutatkozik: Bodnár Dániel

írta: HEMA
Bemutatkozik: Bodnár Dániel

leginkább festő

bognardaniel2.jpgDani 23 éves, Vásárosnaményi alkotónk, aki többféle művészeti ágazatban is otthonosan mozog, de leginkább a képi ábrázolás, ami a szívéhez legközelebb áll!

Főbb érdeklődési körébe tartozik a "festészet, film, fotó, fotómontázs, zene, szépirodalom - de az utóbbi időkben inkább festészet." Korábban elvégezte a Média moderátori szakot, és jelenleg képi ábrázolást tanul.

Az alkotásairól és, hogy mit is szeretne elérni a jövőben:"Elsősorban a képzőművészet az, ami érdekel. A festményeim félig-meddig tudatosan, de gyermekiek igyekeznek maradni, a szürrealizmusról rám ragadt motívumok, alkotási módszer felhasználásával. Nekem hatalmas siker lenne, ha úgy tudnék alkotni, hogy az sokak számára befogadható maradna - ahogy a szobatársam mondta, olyan amit az ember megosztana Facebookon - de mindemellett nagyon örülnék, ha a szakvélemény ugyanilyen melegséggel fogadná azt amit csinálok. A későbbiekben szívesen illusztrálnék könyveket, akár gyerekkönyveket, minthogy a stílusom közel áll hozzájuk."

Számos tehetséges híres és kevésbé ismert művész inspirálja Danit, de talán még náluk is nagyobb hatással vannak rá a közvetlen barátai!

"Akik legközvetlenebb hatással vannak rám, azok a barátaim - a társaságukban mindig elkezd pörögni az agyam, és motiváltabb is vagyok mellettük."

Kedvenc alkotói és munkáik: LINK

"A szakmai fejlődéshez leginkább arra van szükségem, hogy meglegyenek az eszközeim, legyen biztos környezetem gyakorlásra és, hogy mindig legyen a közelemben valaki, akit szeretek - akár barátként, akár mint vevő a szomszéd boltban, akár egy barátnő, csak őszinte legyen."

Íme Dani néhány alkotása:

Amennyiben tetszett Dani bemutatkozása, és kíváncsi vagy a többi munkájára is, az alábbi oldalakon megtalálod:

www.facebook.com

www.youtube.com

..vagy erre az e-mail címre üzenhetsz neki!

daniarockfiu@gmail.com

 

facebooklike.jpg

Szólj hozzá

bemutatkozás magyar grafika festő rajzolás videózás HEMA